+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel Jitřenka Recenze

Hodnocení hotelu

93%
Perfektní

dle 95 recenzí

  • Personál

    96%
  • Čistota

    97%
  • Vybavení

    91%
  • Pohodlí

    89%
  • Poměr cena/kvalita

    90%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Jaroslav Voříšek

jednotlivec, 19.8.2011

Chlumec n.C. ČR

  • Celkové hodnocení
98 %
  • Hotel v klidném místě,poměrná blízkost k vlakovému nádraží i autobusovému stanovišti

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Ladislav Klinkáček

jednotlivec, 6.8.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %
  • Hotel je na vysoké úrovni.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Josef Ešpandr

jednotlivec, 29.7.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Byl jsem plně spokojený ve všech bodech.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Jitřenka odpověděl na tuto recenzi.
Vašeho ocenění si velice Vážíme.Děkujem.

Václav Fencl

dospělý pár, 24.7.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří Mašek

dospělý pár, 10.7.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
74 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
7
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Anonym

dospělý pár, 8.7.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
74 %
  • Milý a usměvavý majitel i personál. Zařízení by ale mělo být označeno penzion (prakticky žádné služby recepce, restaurace vaří jen do 20:00). Výborné parkování hned u hotelu. Prostorný pokoj, ale za celý pobyt se asi neluxovalo, jen stlaly postele, ručník nevyměněný ani po mezinárodně srozumitelném položení ručníku na podlahu koupelny. Na pokojích není minibar a v hotelu ani žádný automat na nápoje. Snídaně servírované stylem "trochu slaného a trochu sladkého", káva a čaj v termosce na stole a nejprve bylo nutné čichem posoudit co je co a k tomu byl jen jeden hrnek na oba nápoje. Nikdo se nepřišel zeptat, zda bychom si nechtěli přikoupit třeba džus či vodu. Ze dna termosek občas odkapávala špinavá tekutina a my jsme pak 2 dny snídali u stolu s velkým černým flekem na ubrusu. Díky nešťastnému dispozičnímu řešení a díky tomu, že dveře do restaurace a kuchyně jsou často otevřené do chodby je pach z restaurace cítit po celém hotelu. Plusem je samostatná nekuřácká část restaurace, ta je ale umístěna až za kuřáckou, což ještě zvětšuje problém s pachem v patrech. Konstantinovy lázně jsou ale nádherné a personál hotelu snaživý, možná naše výtky již za pár dní nebudou relevantní.

Personál
9
Služby
6
Čistota
7
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Anonym

rodina s malými dětmi, 31.10.2010

Česká republika

  • Celkové hodnocení
94 %
  • Byli jsme spokojeni,personál byl vstřícný. Kuchyně byla také bez závad. Možná mohl být pobyt levnější,ale to není stížnost. Chápu,že ceny se musejí nějakým způsobem držet. Když vše shrnu,byli jsme velmi spokojeni jak s okolím tak s hotelem a s ochotou personálu. Díky

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Daniela Pernetová

skupina přátel, 28.8.2010

Plzeň, Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Ubytování na hotelu Jitřenka bylo velmi příjemné. Personál se choval velmi hezky. Tento hotel můžu všem doporučit.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jitka Pernetová

dospělý pár, 20.8.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Maximální spokojenost,klidne prostřédí ochota vždy vyjít vstříc.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

pan Řežábek

rodina s malými dětmi, 11.7.2010

Kraslice , ČR

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vše perfektní, personál ochotný,vstřícný, bez problémů.Jídlo výborné. Všem vřele doporučujeme....

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ludmila Chadimová

dospělý pár, 6.7.2010

Praha, ČR

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Judr. Václav Korecký

dospělý pár, 5.4.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
70 %
  • Velmi dobré

Personál
10
Služby
4
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
5

paní Prixová

rodina s malými dětmi, 4.4.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavla Tupá

dospělý pár, 26.4.2009

Konstantinovy Lázně, ČR

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Služby call centra jsme nevyužívali. Současně poměr cen/kvalita nemohu jednoznačně hodnotit, a to z toho důvodu, že ubytování bylo super, zato cena za snídani 130,--Kč/1 dle mého mínění neodpovídala skutečnosti. Dostávat každý den obloženou mísu se totiž brzy přejí. Navrhovala bych obměnu (např. míchaná vajíčka, nebo párky). Ale jinak dobrý!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

rodina s malými dětmi, 13.4.2009

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Hotel velmi doporučuji pro rodiny s malými dětmi. Zázemí nekuřáckého oddělení pro snídaně, obědy i večeře je dobře uzpůsobeno. Pískoviště je v areálu hotelu. Dětské hřiště nedaleko. Mnoho možností pro krátké procházky v okolí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10